a
  >    >  Dostava

Cijena dostave

Cijena dostave ovisi o težini naručenih proizvoda i adresi isporuke te uključuje pakiranje narudžbe i dostavu.

Za male i lagane predmete do 250 g poštarina iznosi 15 HRK te se isporučuje putem preporučene pošte. Za narudžbe do 5 kg u RH poštarina iznosi 20 kn ukoliko šaljemo pošiljku putem Hrvatske pošte. Napominjemo kako paket stiže na vaš poštanski ured te ga tamo trebate i preuzeti.

Drugi načini dostave su dostupni na zahtjev pri čemu se mijenja i cijena dostave (HP, GLS, DPD).

Za sve narudžbe iznad 600 kn dostava je besplatna.

Sve naručene proizvode nastojat ćemo isporučiti u jednom paketu.

Vrijeme dostave

Nakon predaje pošiljke kuriru, ne odgovaramo za vrijeme dostave s obzirom da na isto ne možemo utjecati. Prosječno vrijeme dostave (ne uključujući otoke) je do 3 radna dana međutim isto može varirati. Nakon slanja pošiljke, kupcu dajemo broj za njeno praćenje te molimo da se preuzme na vrijeme.

Ako roba ne stigne u očekivanom periodu (2-5 radnih dana od isporuke, prema pravilniku dostavne službe), molimo da nas kontaktirate na mini@mexatia.com kako bismo provjerili status pošiljke. Dostava na otoke u pravilu traje nešto duže (ovisno o uvjetima i mogućnostima dostavne službe).

U slučaju povrata pošiljke na adresu obrta zbog nepravovremenog preuzimanja, kupac je dužan podmiriti troškove ponovnog slanja. Povrat sredstava za izrađene proizvode nije moguće dobiti ukoliko su proizvodi rađeni po narudžbi!

Oštećena roba

Robu oštećenu u transportu niste dužni preuzeti te se obvezujemo istu zamijeniti ili izvršiti povrat sredstava. Ukoliko robu ipak preuzmete, time potvrđujete da ste primili ispravne neoštećene artikle i nećete ih moći zamijeniti.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac prilikom preuzimanja potpisuje dokument kojim potvrđuje preuzimanje paketa.

PORODILJNI U TIJEKU! 

TRENUTNO SMO NA PORODILJNOM i PRIMAMO SAMO NARUDŽBE BEZ FIKSNOG DATUMA ISPORUKE. RADIMO MALO I SPORO! 🙂

ZA SVA PITANJA, MOLIMO KONTAKTIRAJTE NAS NA MAIL mini@mexatia.hr PRIJE NEGO ŠTO NARUČITE.